Світло вимикають, а наша любов і віра в краще однаково світять маяками. Щасливі від херсонських новин, любимо ЗСУ і запрошуємо на концерт українських мелодій. Беріть друзів і приходьте - початок в неділю 13-го о 18:00, за фортепіано Микола Лахман.

Приходьте на арт-зустріч з Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv у суботу 12-го листопада з 15:00 до 17:00. Її особливість - немає рамок чи меж, тільки творчість. Ви напишете фразу, яка буде надихати. А слова мають магічну властивість втілюватися!

Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3Eis0t3, ціна залежить від розміру полотна - 550-600 гривень (30*30см чи 30*40см), з них 20% для ЗСУ. Тривалість - дві години. Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно, акрил, мольберти, пензлики, фартухи. В подарунок кожен отримає листівки.

У листопаді кав’ярня-галерея “Штука” запрошує на виставку живопису Зоряни Гарбар “Де Ти — там Небо”. Оглянути експозицію можна щодня з 10:00 до 19:30, відкриття з участю авторки — у вівторок 1-го листопада о 18:00, вхід вільний.

Де Ти - там Небо. Небо - це Бог, любов. Пізнати себе в першу чергу, свій внутрішній світ, знайти спокій і рівновагу в собі, відчути, де боротись, а де змиритись з Божою волею, - це й означає знайти Небо, рай на землі. В цей складний час дослухаємось до своєї душі, до інтуїції, яка підкаже шлях до дії, бо де є боротьба, там є і перемога. Мирного Неба нам усім!

Про авторку

Зоряна Гарбар народилась у 1962-му році в місті Сколе Львівської області. 1982-1987 – навчалась у Львівському державному інституті прикладного та декоративного мистецтва на факультеті інтер’єру та обладнання. Член Національної спілки художників України.

Учасниця:

  • 21 персональних виставок в Україні та Німеччині;

  • 129 групових виставок в Україні та за кордоном (Польща, Канада, Німеччина, Бельгія, Італія, Бразилія, Франція, Угорщина, Словаччина, Ізраїль, Іспанія, Румунія, Литва);

  • лауреат Міжнародного «Осіннього салону» 2000 Львів (Україна).

Колекція з 28 робіт зберігається в Музеї Сучасного мистецтва в Києві, вул.Фрунзе 41, а також - в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Учасниця багатьох благодійних арт-проектів.

Більшість робіт знаходиться в приватних колекціях України та за кордоном (США, Австралії, Південної Кореї, Німеччини, Франції).


У неділю 30-го жовтня запрошуємо о 16:00 на фінісаж Виставка-аукціон "Храми львівських передмість". З кав'ярні - частунок і фортепіанний концерт Богдана Лимаря, з учасників - ставки на вільні лоти в коментарях до фото. Погортати альбом з роботами - https://bit.ly/3QB8ydS.

Фасад кам'яниці на Котлярській, де розташована кав'ярня, потребує реставрації, першочергово - ремонту дахових конструкцій і аттику, який зупинить руйнування. Перший поверх, у тому числі давні написи-привиди польською та їдиш, відреставрував засновник "Штуки" Evgen Bulavin перед відкриттям у 2009-му. Але зараз потребуємо вашої підтримки. 50% від продажу роботи віддаємо автору, 50% скеровуємо на реставрацію.

Здавалось би, що реставрація не на часі, але нам так бракує добрих звісток і хороших подій, на які маємо вплив, що вирішили не відкладати. Зустріньмо Перемогу доброю справою!

Поставити тривоги на паузу і поринути в мистецтво? Для відновлення ресурсу і насолоди запрошуємо у неділю 23-го жовтня о 15:00 на мистецьку зустріч "Місячне сяйво" з Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv.

Вас чекає мікс нестандартних технік - акрилові фарби з текстурною пастою і поталлю. А у підсумку - неповторна картина, яка прикрасить вашу оселю.

Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3TDHTz2, ціна залежить від розміру полотна - 600-650 гривень, з них 20% для ЗСУ. Тривалість - 2,5 години. Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно, акрил, мастихін, поталь, мольберти, пензлики, фартухи.

Нарешті дочекалися бабиного літа - сонечко світить, жоржини квітнуть, спокус багато! І хоч знаємо, що ви хочете гуляти парком і тішитись погоді, запрошуємо після прогулянки до нас на каву з музикою!

Початок о 18:00, за фортепіано Богдан Лимар. У програмі популярні мелодії, бадьоре розмаїття для гарного початку тижня.

Осіння погода кличе творити! У неділю 9-го жовтня о 14:30 запрошуємо на майстер-клас "Місто" із Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv. Створення власної картини - це своєрідна мистецька терапія, відновлення ресурсу, позитивні емоції. Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3EkKQA6, ціна - 600 гривень, з них 15% для ЗСУ.

Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно 30*40см, акрил, поталь, мольберти, пензлики, фартухи.

Малюємо, донатимо і перемагаємо!

Не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні, практикуємо щодня, тому усміхаємось, обіймаємо близьких, віримо в краще і допомагаємо ЗСУ. А ще - плануємо якісний відпочинок і запрошуємо вас!

У неділю о 15:00 у "Штуці" концерт Лілії Вовк під акомпанемент гітари, українські та єврейські народні пісні. А о 17:00 - презентація вокального збірника Роксоляни Мисько-Пасічник. Робімо цю осінь теплішою разом, заходьте!

У неділю 2 жовтня о 17:00 запрошуємо на презентацію вокального збірника Роксоляни Мисько Пасічник «Вибрані пісні для голосу в супроводі фортепіано».

До збірника увійшли пісні на тексти Ліни Костенко, Марії Магунь, Христини Білавич, Андрія Содомори, Романа Гериновича, написані впродовж майже 40 років. Передмову написав видатний Майстер Слова Андрій Содомора.

До оформлення збірника долучилися Дарія Альошкіна і Гордій Старух (дизайн обкладинки з витинанкою Дарії Альошкіної «Руки-крила»); львівський фотохудожник Роман Геринович, а подружжя Леся і Михайло Турки (видавництво "Растр-7") "одягнули" нашу спільну творчість в ошатне видання.

Про авторку

Роксоляна Пасічник (Мисько) народилася у Львові в мистецькій родині Миськів – Еммануїла та Надії. Навчалась у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької на фортепіанному, згодом – теоретичному відділах, факультативно займалася хоровим диригуванням, у 1986 р. закінчила історико-теоретичний факультет Львівської державної консерваторії ім. М. Лисенка, музикознавець. З 1995 р. – старший науковий співробітник Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові.

Реґент камерного жіночого хору "Мегалія" храму св. Климентія Папи УГКЦ у Львові. Автор сольних пісень на власні тексти, на тексти українських поетів ХХ-ХХІ ст., а також – автор музики частин св. Літургії, хорових обробок для жіночого хору. 

Найважливіше, що відбувається зараз у кав'ярні, - наша Виставка-аукціон "Храми львівських передмість" для реставрації фасаду кам'яниці на Котлярській, 8. Мріємо про вашу участь!

Але водночас не забуваємо про хороші традиції - завтра о 18:00 запрошуємо на фортепіанний концерт Миколи Лахмана. Улюблене українське, солодке і найдорожче ❤️ Заходьте!