У суботу 10-го червня о 16:00 запрошуємо на презентацію слайд-фільму Олега Надашкевича про творчість відомої львівської художниці Вікторії Ковальчук.

Рецепт відпочинку у нас цієї неділі - прохолодні напої, поки на вулиці пече, найкращі друзі поруч, щоб мило побалакати, і акордеонні мелодії з настроєм мандрів старою Європою. Чекаємо вас увесь день, а з музикою - о 15:00.

Вхід вільний, резервація столиків - 0975868195.

У п’ятницю 26-го травня о 18:00 запрошуємо на фінісаж виставки “Polistylistyka” Ярослава Босенка, під час якого відбудеться аукціон нових робіт автора для реставрації фасаду кам’яниці на Котлярській, 8.

“Polistylistyka” - це виставка-перформанс, що складається з двох частин. Основною частиною є диптих з двох жіночих портретів “Сніг у Толедо” і “Присвята Яну ван Ейку”. “Сніг у Толедо” — витончене, але разом з тим монументальне полотно, погляд художника в сторону сецесії. “Присвята Яну ван Ейку” — це перегляд всієї портретної традиції від Яна ван Ейка до живописного синтезу Карла Звіринського і Піта Мондріана, творення монументальної картини-портрету, де переосмислюються досягнення великої пластики від Єгипту до готики і проторенесансу, від проторенесансу до Моранді і Вазарелі.

Друга частина виставки — благодійний аукціон з дев’яти живописних видів 40*40см за акційною ціною. Подарунок львівським естетам і поціновувачам живопису.

У суботу 6 травня о 18:00 запрошуємо на вернісаж виставки “Polistylistyka” Ярослава Босенка. Експозицію можна оглянути щодня з 10:00 до 19:30, вхід вільний.

Ярослав Босенко: “Проект охопить 11 робіт — диптих жіночих портретів і дев’ять пейзажів. Дві монументальні роботи продовжуються у пейзажах невеличкого формату, що разом творять травневий поетичний щоденник із зафіксованими настроями-станами”.

Про автора

Босенко Ярослав Васильович народився 12 серпня 1977 році у Києві в родині художників. Закінчив Республіканську художню середню школу ім. Т. Шевченка в 1995 та НАОМА в 2002 році, де займався в майстерні жанрового живопису В. Пузиркова та майстерні історичного живопису Ф. Гуменюка. Приймає участь у національних виставках живопису, організованих Спілкою художників України. Автор кількох персональних виставок.


Усе квітне, аромати збивають з ніг. Не подужаємо конкуренції з прогулянкою на природі, але до чи після у неділю 30-го квітня о 17:00 запрошуємо на найкращу недільну каву під акомпанемент добірного французького шансону. Акордеон, Едіт Піаф, улюблені люди поруч. Заходьте, щоб відпочити!

У неділю 23-го квітня маємо для вас кілька запрошень. О 17:00 кличемо на фортепіанний концерт Богдана Лимаря. Улюблені мелодії, віртуозне виконання, вхід вільний.

А вже через годину о 18:00 запрошуємо на фінісаж третього етапу аукціону для реставрації фасаду Котлярської, 8. Буде нагода роздивитись вільні лоти наживо і забрати їх без змагань, за першою ж ставкою - https://bit.ly/3ZutdoW. Дуже зрадіємо вашій участі, приєднуйтесь.

Друзі, запрошуємо цієї і наступної суботи 15-го і 22-го квітня об 11:00 на великодню класичну музику, за фортепіано Павло Гречка.

Будь ласка, зверніть увагу на зміни в розкладі:
- СБ 15/04 - працюємо з 10:00 до 17:00;
- НД 16/04 - відпочиваємо;
- ПН 17/04 - працюємо з 10:00 до 20:00.

Ось-ось коло "Штуки" зацвітуть сакури і з'являться літні столики, щоб слухати пташок і спостерігати за перехожими. А традиція доброї музики і кави - без змін. В неділю 9-го квітня о 18:00 запрошуємо на українські мелодії - популярні і народні. За фортепіано Богдан Лимар, вхід вільний. Беріть друзів і рідних, чекаємо!

У суботу 8-го квітня з 16:00 до 18:30 запрошуємо на майстер-клас з писанкарства Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv, ціна - 400 гривень, у вартість входять усі необхідні матеріали та пакування. Для участі необхідна реєстрація - http://bit.ly/40bKRyu.

Передвеликодній час - особливий період для творчості, тому запрошуємо поекспериментувати, насолодитися давньою українською традицією, довідатися основи писання писанок і значення популярних символів.

Наповнимося хорошим настроєм і створимо свою унікальну писанку. Приходьте!

Добрий джаз має терапевтичний і медитативний ефект - щойно занурюємося в нього, тривоги гаснуть і радість накочується м'якими хвилями. Почнемо у неділю о 18:00, за фортепіано Богдан Лимар. Але давайте по черзі, цього вікенду запрошуємо:
  • СБ 1/04 об 11:00 - фортепіанна класика від Павла Гречки;
  • СБ 1/04 о 17:00 - відкриття виставки живопису "Простір" Марти Луків-Любицької;
  • НД 2/04 о 18:00 - джазові стандарти від Богдана Лимаря.

Вхід вільний, резервація - 0975868195.