01.11 2022: Відкриття виставки живопису Зоряни Гарбар "Де Ти - там Небо"

У листопаді кав’ярня-галерея “Штука” запрошує на виставку живопису Зоряни Гарбар “Де Ти — там Небо”. Оглянути експозицію можна щодня з 10:00 до 19:30, відкриття з участю авторки — у вівторок 1-го листопада о 18:00, вхід вільний.

Де Ти - там Небо. Небо - це Бог, любов. Пізнати себе в першу чергу, свій внутрішній світ, знайти спокій і рівновагу в собі, відчути, де боротись, а де змиритись з Божою волею, - це й означає знайти Небо, рай на землі. В цей складний час дослухаємось до своєї душі, до інтуїції, яка підкаже шлях до дії, бо де є боротьба, там є і перемога. Мирного Неба нам усім!

Про авторку

Зоряна Гарбар народилась у 1962-му році в місті Сколе Львівської області. 1982-1987 – навчалась у Львівському державному інституті прикладного та декоративного мистецтва на факультеті інтер’єру та обладнання. Член Національної спілки художників України.

Учасниця:

  • 21 персональних виставок в Україні та Німеччині;

  • 129 групових виставок в Україні та за кордоном (Польща, Канада, Німеччина, Бельгія, Італія, Бразилія, Франція, Угорщина, Словаччина, Ізраїль, Іспанія, Румунія, Литва);

  • лауреат Міжнародного «Осіннього салону» 2000 Львів (Україна).

Колекція з 28 робіт зберігається в Музеї Сучасного мистецтва в Києві, вул.Фрунзе 41, а також - в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Учасниця багатьох благодійних арт-проектів.

Більшість робіт знаходиться в приватних колекціях України та за кордоном (США, Австралії, Південної Кореї, Німеччини, Франції).