01.07 2022: Відкриття виставки "Поезія міста"

У липні кав’ярня-галерея “Штука” запрошує на виставку живопису Мар'яни Шути “Поезія міста”. Оглянути експозицію можна щодня згідно графіку роботи кав'ярні, на відкриття з участю авторки запрошуємо 1 липня о 18:00, вхід вільний.

Поезія мазків, поезія слова, поезія міста. Виставка має дві складові, цінні і рівнозначні в житті авторки, - поєднання краси архітектурного ансамблю та поетичних рядків, які надихали до творення. Зараз кожен працює задля нашої перемоги, головна мета тут - “внести трохи світла і краси у важкий час”, а ще 50% коштів від продажу робіт підуть на потреби ЗСУ.

Про авторку

Народилася 1997-го року у селі Воронів Городенківського району Івано-Франківської області. Мешкає у Городку поруч зі Львовом. Художниця, пейзажистка, іконописець. Працює в техніці олійного, акрилового та темперного живопису.

Вищу освіту здобула у ПНУ ім. В.Стефаника м. Івано-Франківськ в 2014-18рр., де отримала диплом бакалавра художника-дизайнера. Пізніше у Львівській Національній Академії Мистецтв з 2018-2020, де отримала диплом магістра художника сакрального мистецтва, дослідника та викладача. Наразі — викладач у КЗ «Школа мистецтв» Мурованській ТГ.