05.09 2023: Вернісаж виставки Ігоря Теплого "Тепла осінь міста"

У вівторок 5-го вересня о 18:00 запрошуємо на вернісаж виставки живопису Ігоря Теплого “Тепла осінь міста”. Експозицію можна оглянути щодня з 10:00 до 19:30 впродовж місяця, вхід вільний.

Художник створив свій власний стиль, який базується на ідеях "пуантилізму" та "симультанізму", тобто стилістичних напрямках європейських художників кінця ХІХ - початку ХХ століття. Однак, не просто творить в тій чи іншій манері, а специфічно її інтерпретує, переломлюючи через призму як столітнього досвіду, так і українських національних сюжетів. Надає будь-чому кольору і складає з частинок свою картину світу — різнокольорову. У вересневій виставці зустрінемо авторську інтерпретацію осені у Львові.

Про автора

Народився 1967-го року у Львові. Закінчив Львівську Національну Академію Мистецтв. Вчителі з мистецтва - Володимир Риботицький, Олександр Ярема, брав приватні уроки в Карла Звіринського (також М. Яціва, В. Манастирського, В. Черкасова, Р. Василика).

Виставкова та творча діяльність з 1991-го. А з 1997-го займається розписом і оздобленням сакральної архітектури (церков). Зараз в доробку понад 25 об’єктів в Україні, Румунії та Польщі, зокрема: церква святих Володимира і Ольги у Львові, собор Преображення Господнього у Коломиї, церква святого апостола Андрія Первозваного у с. Хоружівка Сумської обл., церква святого Володимира у м. Лугож в Румунії, церква святих апостолів Петра і Павла в с. Красна на Мароморощині в Румунії, Михайлівська церква у с. Верин на Львівщині, Успенська церква у с. Чишки на Львівщині.