01.07 2020: Відкриття виставки-аукціону "Свято бобра"

У липні кав’ярня-галерея «Штука» та БФ Спадщина.UA / Heritage.UA з приємністю запрошують вас на виставку-аукціон "Свято бобра", присвячену неймовірній красі маленького міста з великою історією – Бібрці! Відкриття відбудеться 1 липня, у середу, о 17:00.

На виставці представлені роботи семи львівських митців, виконані в Бібрці під час пленеру 15 березня 2020 року. Квітослава Булавіна, Наталка Івженко, Дарія Зав'ялова, Олена Зотова, Христина Приймак, Ірина Фартух та Ліліана Харьковська представлять свої твори на картоні та полотні, у в олії, акрилі та графіці.

Радо кличемо вас відвідати виставку, аби побачити цей неймовірний край крізь призму мистецтва та закохатися у нього.

В рамках виставки БФ «Спадщина.УА» уже традиційно планує провести онлайн аукціон на благо пам’ятки архітектури місцевого значення початку ХХ століття, окраси Бібрки та його візуальної домінанти - будівлі колишнього товариства «Сокіл», що перебуває під опікою фонду.

Завдання виставки - аукціону:
- популяризація культурної та природної спадщини Бібреччини;
- промоція майбутнього мультифункціонального культурно-туристичного центру «Сокіл»;
- збір коштів на дофінансування проекту «Офіс гостинності майбутнього мультифункціонального культурно-туристичного центру «Сокіл», поданого на Конкурс «Єврорегіон Карпати - Україна» (загальний бюджет - 312 тис. грн, в т.ч. 62 тис.грн. - необхідне дофінансування БФ «Спадщина.УА»).

Аукціон відбуватиметься в період 6-20 липня 2020 року на ФБ сторінці СОКІЛ / SOKIL.