01.09 2022: Відкриття виставки-аукціону "Храми львівських передмість"

У вересні та жовтні запрошуємо на виставку-аукціон "Храми львівських передмість" для збору коштів на реставрацію фасаду кам'яниці №8 на вулиці Котлярській. Відкриття з участю авторів 1-го вересня о 18:00, вхід вільний.

Маючи за плечима добрий досвід із реставрацією брами на Котлярській, 10, спільно із товариством художників-однодумців вирішили, що збереження історичної архітектури завжди на часі. 50% від продажу робіт із виставки скеруємо на першочергові роботи для захисту фасаду від затікання, за можливості - і на наступні етапи відновлення.

Аукціон відбуватиметься на ФБ-сторінці кав'ярні і завершиться у понеділок 31-го жовтня о 9:00. Альбом поповнюється - https://bit.ly/3TvxqXa. Ставки потрібно робити у коментарях безпосередньо під лотом, крок - 200 гривень.

Серед наших авторів: Катерина Білетіна, Юрій Сичов-Глазун, Емілія Сичева, Наталя Івженко, Петро Сипняк, Ірина Фартух, Ганна Животовська, Ірина Данилів-Флінта, Діна Турук, Олена Зотова, Андрій Кузьменко, Соломія Ковтун, Дарія Зав'ялова, Мар'яна Шута, Юрій Ямаш, Антон Яцик, Тетяна Казанцева, Ганна Стасишин, Олена Каменецька-Остапчук, Наталя Павлюк, Квітослава Булавіна, Оксана Андрущенко, Олена Жеребецька, Віктор Волошенко, Оксана Волошенко, Ілля Курчук, Ярослав Стабрин, Тамара Волошенко, Орест Манюк, Орест Мацейко, Ігор Біликівський, Богдан Мисюга, Тетяна Маслова, Богдан Писаренко, Марта Луків, Марія Бобак, Галина Козак, Олеся Пілат, Ярина Онишко.