01.04 2024: Вернісаж фотовиставки Олександра Звіра

У квітні запрошуємо на фотовиставку Олександра Звіра “Музика архітектури”. Вернісаж з участю автора відбудеться у понеділок 1-го квітня о 18:00. Експозицію можна оглянути щодня з 10:00 до 19:30, вхід вільний.

Олександр Звір: “Львів - місто свободи, місто архітектури і творчого простору, місто людей. Львів - місто ідентичності, де минуле нерозривно пов’язане з сучасністю, де старі будівлі сусідять з модерном скла і бетону. Львів - це дух і душа, місто, яке ми намагаємося зберегти в очах наступних поколінь у важкі часи, коли шукаємо якір стабільності, душевного спокою і віри в майбутнє”.

Про автора

Почав займатися фотографією на аматорському рівні з 2004 року, а згодом це стало професією. Проте фотографія і фотографування завжди була важливою і невід’ємною частиною всього життя.

Основна тематика знімків - архітектура, природа та портретна фотографія. В творчості віддає перевагу аналоговому фото та альтернативним процесам “за магічність та м'якість малюнку”. Мріє освоїти унікальну техніку амбротипії (фотографія на склі).

Фотографує Львів з 2008-го і до сьогодні.

Учасник численних колективних виставок, у тому числі за кордоном, в Польщі та Німеччині, дві персональні фотовиставки у Львові та Києві, публікації в вітчизняних та закордонних ЗМІ.

Учасник численних колективних виставкок, у тому числі за кордоном, в Польщі та Німеччині, дві персональні фотовиставки у Львові та Києві, публікації в вітчизняних та закордонних ЗМІ.