27.08 2022: Презентація книжки Ольги Ваккаус "Авантюра"

У суботу 27-го серпня о 18:00 запрошуємо на презентацію книжки Ольги Ваккаус "Авантюра: жіночий детектив із львівською душею" з участю авторки, вхід вільний.

Спокійне, розмірене життя вчительки музики раптом різко змінюється... Жоден із нас не застрахований від невипадкових випадковостей, навіть якщо й не схильний до авантюр. Книжка сучасна і за стилем, і за змістом. Сюжет захопливий. Прочитайте — переконаєтесь. Для широкого кола поціновувачів гостросюжетного чтива.

Про авторку

Ольга Ваккаус - вчитель музичного мистецтва СЗШ №50 м. Львова, авторка чисельних методичних розробок: сценаріїв уроків у музеях, дидактичних ігор. Авторка сценаріїв вистав для шкільного Мобільного театру пісні "Левеня", актори якого протягом 2015-2019рр. здійснювали доброчинну діяльність на користь воїнів, поранених у зоні ООС (АТО), онкохворих дітей, мешканців притулків для тварин.

"Авантюра" - дебютний детективний роман, в якому поєднані притаманна цьому літературному жанру інтрига, учительський та життєвий досвід письменниці-аматорки та актуальна для кожного українця воєнна тематика.