13.01 2021: "Водохреще", виставка живопису Петра Сипняка

До 28 лютого запрошуємо на виставку Петра Сипняка “Водохреще”. Експозицію можна буде оглянути щодня з 10:00 до 19:30 після завершення посиленого карантину, вхід вільний.

Часто чуємо, що відчути дух Різдвяних свят вдається найінтенсивніше на Заході України. Галичина і Карпати стають магнітом для гостей, що єднаються у спільній коляді та радості. У роботах Петра Сипняка маємо зразки традиційного святкування і витоки настрою - вертепи, звіздарі, національні строї, сум зимових краєвидів повністю витіснений жвавими сюжетами, яскравими барвами та світлом. Січнева виставка підсумує цикл "Водохреще", об'єднавши найсвіжі роботи художника.

Про автора

Петро Сипняк народився 29 січня 1959 року у селі Лани неподалік міста Галич на Івано-Франківщині. У 1985 році закінчив навчання у Львівському Інституті прикладного та декоративного мистецтва. Член Національної Спілки художників України. Член Спілки художників «Клуб українських мистців». У 2014 році отримав почесне звання Народного художника України. Автор численних персональних виставок у Львові та за кордоном.