14.01 2023: Відкриття виставки "One Lviv, one love"

У січні запрошуємо на виставку “One Lviv, one love” Erm-а Wohol-а. Відкриття з участю автора відбудеться у суботу 14-го січня о 16:00, вхід вільний.

Усі роботи про любов до міста. Емоційні і яскраві, ловлять спалахи концентрованої краси - часом особистої, часом впізнаваної.

“Мене захоплює, приваблює і наповнює те, чим займаюся”, - так автор сприймає навколишній світ. “Хочу розкрити сутність - чистоту і справжність з-під поверхневих нашарувань. Доводиться працювати з протилежностями та контрастами, змішувати абстракцію з відчутною видимістю світу. Черпаю натхнення зі світу музики, поезії, кінематографу і передаю образи зі світу мистецтва в живопис”.

Про автора

Erm Wohol (псевдонім Василя Йолохова) - яскравий представник стріт–арту, скейтер, пейзажист, лауреат міжнародних конкурсів і премій.

Народився 24 березня 1994 року в місті Добрянка Пермського краю. Закінчив дитячу художню школу ім. Рєпіна в 2010 році, Харківське художнє училище в 2015 році.

Працює у різноманітних техніках живопису - акварель, олія, акрил, віртуозно виконує спонтанні мікси технік. Творець напряму “Circular painting”, створює романтичні короткометражні фільми про свої картини та подорожі.