01.04 2023: Відкриття виставки Марти Луків-Любицької "Простір"

У суботу 1 квітня о 17:00 запрошуємо на відкриття виставки Марти Луків-Любицької «Простір». Експозицію можна оглянути щодня з 10:00 до 19:30, вхід вільний.

Марта Луків-Любицька: “На виставці представлені декоративні пейзажі, і вона має назву"Простір". Це символічно. Український дух витає птахом над безкраїми просторами, і нікому його не здолати, не відібрати нашу свободу і не знищити нашу прекрасну країну. І кожна людина теж має свій особистий простір, простір думок, вчинків, простір вибору. Ми вільні. І ми на своїй землі!”.

Про авторку

Марта Луків (Любицька) народилася і живе у Львові. У 1985 році закінчила ЛІПДМ, відділ ПіМ. Працює в галузі декоративного і станкового живопису, графіки і настінного розпису. Член НСХУ, ЛТШМ і IWS Ukraine. Учасник багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, живописних експедицій "Шевченковими шляхами" і "Місцями Зінаїди Серебрякової"і більш, ніж 30 художніх пленерів в Україні та за кордоном. За нею вісім персональних виставок, має ряд дипломів та нагород, зокрема диплом Бієнале живопису в м.Піза (Італія). Учасник програми"Золотий Фонд Нації". Твори знаходяться в приватних і музейних збірках.