31.07 2022: Відкриття виставки живопису Петра Сипняка "Ера милосердя"

У серпні кав’ярня-галерея “Штука” запрошує на виставку живопису Петра Сипняка “Ера милосердя”. Оглянути експозицію можна щодня згідно графіку роботи кав'ярні, на відкриття з участю автора запрошуємо 31 липня о 17:00, вхід вільний.

Побачимо роботи, де пам'ять про наше коріння наповнює силою, а усвідомлення крихкості життя дарує відчуття його повноти.

Війна - це гіркота втрат і пекучі рани, які ніколи не загояться. Порятунок знаходимо найперше у любові, підтримці співчутливим словом, вірою в перемогу і дієвою допомогою. Війна закінчиться, життя переможе смерть, а ми повинні вже зараз бути найдорожчими друзями один для одного і гамувати біль милосердям.

Про автора

Петро Сипняк народився 29 січня 1959 року у селі Лани неподалік міста Галич на Івано-Франківщині. У 1985 році закінчив навчання у Львівському Інституті прикладного та декоративного мистецтва. Член Національної Спілки художників України. Член Спілки художників «Клуб українських мистців». У 2014 році отримав почесне звання Народного художника України. Автор численних персональних виставок у Львові та за кордоном.