10.07 2015: "Ніч у Львові" зі "Штукою"

В час акції «Ніч у Львові» кавярня працюватиме до 22:30.

10 липня о 20:30 у "Штуці" запрошуємо на концерт гітариста Володимира Партики. Звучатимуть пісні автора з дебютного альбому «Красиві слова». «На березі великої ріки» виконавця можна послухати за ланкою - http://bit.ly/1GE5d5B.

11 липня о 20:30 запрошуємо на фортепіанний концерт Насті Миронюк: «Фортепіано і слово - моя зброя, мої чари, мій дар. Творю у різних стилях - від класики до джазу. В авторських піснях передаю і віддаю любов. Імпровізація і тиша - це моє натхнення». Пісня «Цікаво» Насті Миронюк - http://bit.ly/1LqY5hk.

12 липня о 20:00 кав’ярня-галерея «Штука» та проект «Книжкова шафа» запрошують на літературний вечір «Нас. Троє», під час якого Оленка Бараненко, Остап Микитюк та Ірина Червінська, троє поетів з Івано-Франківська, презентуватимуть спільну поетичну збірку.

«Словосполучення, віднаходження яких є сенсом пізнання, живуть довкола у стані ще навіть дозародковому. Місія поета – побачити ненароджене словосполучення і дати йому життя. Всі ці речі виразно дають себе побачити у поезії Трьох.

Трохи прикро говорити про них як про Трьох, бо за кожним – свій світ. Але раз їх життя привело до спільної книжки, то і книжка вже не може належати кожному зокрема, і прочитання теж. Щось подібне відбувається із найбільшою проблемою пізнання – з Трійцею. Але про такі збіги хочеться думати. І бути вдячним, бо ж не даремно думати – це є дякувати»

Тарас Прохасько