01.09 2016: ПЕРЕНЕСЕНО Музичний вечір Антіна Прокопця

UPD! Увага! У Антіна Прокопця алергічний ларингіт, тому концерт перенесено на невизначений термін. Просимо вибачення за завдані незручності. 

1 вересня у кав’ярні «Штука» відбудеться музичний вечір співака Антіна Прокопця, чий репертуар складають камерна класика і класична естрада виконавців Хуліо Іглесіаса, Еммануеля, Іва Монтана тощо. Початок о 18:00, вхід вільний.

У програмі вечора:

-         Julio Iglesias “Un hombre solo”;
-         Julio Iglesias“Hey”;
-         Julio Iglesias“When you tell me that you love me”;
-         Emmanuel “Con olor a hierba”;
-         Emmanuel “Quiero dormer cansdo”;
-         Emmanuel “El dia que puedas”;
-         Emmanuel “Al final”;
-         Emmanuel “Tu y yo”;
-         Memo Remigi “Io ti daro di piu”;
-         мексиканська пісня “Cuccurucucu paloma”;
-         паризьке ретро “Padam padam”;
-         Yves Montand “Les folles mortes”.

Народився у Києві 1973-го року. Вищу музичну освіту отримав в одеській національній музичній академії ім. А.В.Нежданової у 2013 році як класичний співак. Студент магістратури при дрогобицькому музично- педагогічному університеті ім. І. Франка.

Працює в заслуженому прикарпатському ансамблі пісні і танцю "Верховина" як артист хору. До того працював у київському хорі ім. П. Майбороди при національній радіокомпанії України (2002-2006), у хорі опери замку польського міста Щецін (2006-2007), у хорі львівської опери (2009-2010) та одеської опери (2010-2014). Продовжує вдосконалювати співацьку майстерність під керівництвом творчого керівника у дрогобицькому музично- педагогічному університеті.